BETINGELSER

FORBEREDELSER INDEN BRYLLUPPET
For at sikre os selv optimale betingelser inden vi skal forevige jeres store dag, tilbyder vi jer et gratis møde inden brylluppet, hvor vi afklarer eventuelle spørgsmål og ønsker omkring stilarter. Dette kan dog også gøre pr. telefon eller mail, hvis det ikke passer ind i jeres kalender.


GARANTI FOR KVALITET
Mere end 35 lykkelige brudepar kan ikke tage fejl. Hos Custom Weddings bruger vi kun kvalificerede medarbejdere, der sikrer et ideelt resultat for jeres bryllupsvideo. Udover filmning på dagen, består en endnu større del af arbejdet i efterredigering, hvor vi både klipper, colorgrader og optimerer lyd, så i kan genopleve dagen på bedst mulig vis. Dette er vores garanti for et kvalitetsarbejde.


GRATIS ÆNDRING AF VIDEOEN
Efter i modtager materialet, har i 14 dage til at vende tilbage hvis der skal ændres på videoen. Dette kan gøres én gang og vi anbefaler derfor at man kigger den hele igennem og sender en liste med ændringer. Tidsfristen for ændringer er derfor 14 dage efter modtagelse af materialet. Overholdes denne tidsfrist ikke, kan ændringer laves mod gebyr. Søger i en speciel redigeringsstil, bedes i melde ud INDEN brylluppet. 


SÅDAN FORGÅR BETALINGEN
Ved booking af vores ydelser betales depositum, hvilket udgør 50% af den samlede pris. De resterende 50% betales senest 7 dage inden datoen for brylluppet. En bekræftelse af booking modtages efter indbetaling af depositum. Depositum refunderes IKKE ved annullering af aftale.


VENTETID PÅ MATERIALE
For at sikre den bedste kvalitet for jeres bryllupsvideo og billeder, bruger vi god tid på at lave de sidste finpudsninger, helt ned til mindste detalje. Derfor skal man forvente 3 ugers ventetid på materialet, fra datoen for den store dag. Materialet afleveres både elektronisk og på USB.


MATERIALE TIL PROMOVERING
Vi forbeholder os retten til at bruge jeres billeder og film til brug på vores sociale medier og hjemmeside, medmindre andet aftales.


RÅMATERIALE
Det er muligt at modtage råmaterialet, såfremt i har en harddisk materialet kan overføres på. Dette koster et opstartsgebyr på 600 kr. inkl. moms.