Rasmus & Danica's bryllup 13-08-2016-0738.jpg
 

CUSTOM WEDDINGS

Danmarks førende bryllupsvideografer

 

VI FOREVIGER DEN SMUKKE FORTÆLLING 

Custom Weddings er danmarks første og førende bryllupsvideografer. Gennem vores team af professionelle klippere, kameramænd, bryllupsfotografer og konsulenter, sikrer vi fastholdelsen af de mange følelser der kommer til syne under den store dag, da vi formår at fange stemningen gennem smukke, kvalitetsrige og levende billeder. 
 

photographic2.png

Vi skåner dig for det svære valg. Hos Custom Weddings behøver du ikke træffe valget mellem en bryllupsfotograf og en bryllupsvideograf. Vi tilbyder nemlig at du, ved køb af en af vores pakkeløsninger, kan tilknytte en professionel bryllupsfotograf til en god pris. Du kan se et udsnit af vores billeder her.

Kvalitet, personlighed og fortrolighed. Vores værdier er vores fundament. De er grundstammen for alt det Custom Weddings står for og hvad der binder hele virksomheden sammen. Det er netop gennem dette sæt af værdier, at vi kan sikre både kreativitet, ansvar og kvalitet går hånd-i-hånd, til gavn for både jer og os.

 

information

+45 222 566 55
Hostrups Have 35, st. tv.
1954 Frederiksberg C

FØLG OS!


ANBEFALET AF

PRISER

PAKKER & ENKELT YDELSER

 
CW-I.png

DENNE PAKKELØSNING INDEHOLDER:
 

De vigtige forberedelser
Ankomsten til kirken
Den smukke ceremoni

- Bryllupsvideo: 20-25 min.
- Bryllupstrailer: 2 min.
- Kameramænd: 1
- 1 stk. USB

HVAD FÅR DU I DENNE PAKKE?    
BETINGELSER

 

9.999,- kr

Tilknytning af Bryllupsfotograf: 7.000,- kr


DENNE PAKKELØSNING INDEHOLDER:
 

Pakke I+
Filmning af fotoshoot
Receptionen


- Bryllupsvideo: 30-35 min.
- Bryllupstrailer: 2 min.
- Kameramænd: 1
- 2 stk. USB

HVAD FÅR DU I DENNE PAKKE?   
BETINGELSER

 

12.999,- kr

Tilknytning af bryllupsfotograf: 8.500,- kr


CW-III.png

DENNE PAKKELØSNING INDEHOLDER:
 

Pakke I og II +
Hele middagen
Alle de flotte taler
Brudevalsen og den farverige fest - indtil kl. 2

- Bryllupsvideo: 50-60 min.
- Bryllupstrailer: 2 min.
- Hilsner fra gæster: 20 min.
- Alle talerne: Længde varierer
- Kameramænd: 2
- 4 stk. USB

HVAD FÅR DU I DENNE PAKKE?
BETINGELSER

 

24.999,- kr

Tilknytning af bryllupsfotograf: 13.000,- kr


CW-IV.png

DEN UNIKKE LØSNING!

Skræddersy jeres helt egen personlige
løsning og forevig den store dag præcis
som i ønsker det! Mangler i inspiration til
gode idéer, står vi klar til at hjælpe.

Prisen beregnes udfra jeres specifikke ønsker.
Dog er mindsteprisen 5.000,- kr.

HVAD FÅR DU I DENNE PAKKE?
BETINGELSER


ENKELT YDELSER

 

HILSNER PÅ Dagen


Varighed: 20 min.

Lad gæsterne bringe en personlig hilsen på dagen, som i sammen kan se tilbage på. Dette er en populær løsning blandt vore kunder, der har resulteret i mange mindeværdige hilsner. En moderne gæstebog, der både taler til hjertet og lattermusklerne.

2.999,- kr

 

INVITATIONSVIDEO


Varighed: 1 min.

Inviter gæsterne til den store dag på en unik måde, gennem en velproduceret invitationsvideo. Den kan benyttes både på de sociale medier, men også på hjemmesiden til brylluppet, og er en perfekt måde at starte festlighederne på. 

2.999,- kr
 

TAKKE VIDEO


Varighed: 1 min.

Den store dag er veloverstået, maden er nydt, den sidste dans er danset og I ønsker at sende en kærlig hilsen til jeres gæster. Her har i chancen for at være unikke og gøre det gennem en personlig video. Måske en hilsen direkte fra bryllupsrejsen?

2.999,- kr


USB LØSNINGER

USB VINPROP

USB PROP M. GLAS

USB LYST TRÆ

21411064633_ab44b2621a_o.jpg

REFERENCER

Vi valgte at bruge lidt ekstra, på både at få taget billeder og få filmet vores bryllup. Det har vi absolut ikke fortrudt! Vi er SÅ glade for at kunne se tilbage på vores skønne bryllup, i levende billeder. Der er lagt et kæmpe arbejde i at få lavet så smukke billeder og film til os. Vi er meget taknemlige. På selve dagen mærkede man ikke, de to diskrete og meget søde fyre, der dokumenterede det hele. Gæsterne var også begejstrede for at kunne få en lille trailer fra dagen. Jeg ville ønske vi havde haft jer med hele dagen og natten. I har virkelig formået at indfange de små øjeblikke. Som brudepar er dagen så overvældende, at der er mange indtryk man ikke fik taget ordentlig ind. Her er det perfekt at have en film, man kan se igen og igen. Kun anbefalinger herfra!
— Charlotte & Jesper
“For os var det vigtigt, at fotograferne forstod os, og vores drøm. Det levede de på alle måder op til. Vi ønskede at de var med som fluen på væggen, og ikke til at tage opstillede billeder ved bordene. Vi fik taget smukke parbilleder af alle, som vi senere brugte som takkekort. Billederne fra middagen, blev meget naturlige, og fangede vores gæster på bedste vis. Vores bryllupsbilleder er de bedste vi har set. farverne og lyset, er blevet bedre end vi kunne forestille os. Vi valgte den store pakke, og fik også filmet fra dagen, det var de bedste penge vi har brugt, og vi kan for altid genleve dagen, med vores venner, familie og børn. Vi fik også lavet en videohilsen fra vores venner som er virkelig sjov. Tusind tak, Custom Weddings, for at give os de bedste minder, fra den bedste dag i vores liv.”
— Mette & Kasper
Det var en fornøjelse at have Custom Weddings til vores bryllup. Planlægningen fungerede og resultatet var fantastisk. Tusind tak for de smukke minder!
— Sara & Johan
Som brud sender jeg mine varmeste anbefalinger til Custom Weddings, der forevigede vores bryllup på Fyn. De filmede fra morgen til nat og var topprofessionelle fra start til slut. Tusind tak til Custom Weddings for at have skabt et helt fantastisk og uvurdeligt minde, hvor vi nu kan genopleve vores bryllup igen og igen! Som bryllupsarrangør (Maid Of Honour) har jeg fornøjelsen af at samarbejde med Custom Weddings, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med nogen, der arbejder så dedikeret og professionelt, og som altid byder på smil og god service. Det er en helt anderledes og indlevende måde at forevige sit bryllup på, og jeg vil til enhver tid anbefale mine brudepar at benytte sig af en videograf. Custom Weddings forstår at fange de vigtige øjeblikke, vise brylluppet helt tæt på, og samtidig være yderst diskrete på dagen.
— Betina & Rasmus
Da vi endelig fandt frem til Custom Weddings, var vi ikke længere i tvivl om hvem der skulle tage vores bryllupsbilleder og filme vores store dag. Og hvor er vi glade for det! De formåede nemlig at fange præcis den stemning vi ønskede og var super kompetente hele vejen igennem. Det var utroligt rart, når man stresser ekstra meget op til den store dag, at de bare havde styr på tingene. Custom Weddings har utrolig god smag og sans for de små detaljer, der gør hele forskellen. Jeg vil til hver en tid anbefale andre at få både bryllupsfotograf og videograf på til brylluppet, og det formår de at gøre til UG!
— Danica & Rasmus
We were looking for a team of videographers who would capture our wedding in the most natural way possible, and this team nailed it. The first (and most recent) time I watched our videos I had chills and tears in my eyes. They did an absolutely lovely job. And on top of the work they did, their presence at the wedding was not even felt. If anything, we enjoyed having them as “extra guests” as they mingled so well with the party. Thanks Custom Weddings! We would (and have already) recommend your team to anyone!
— Anna-Lisa & Gustav

BOOKING

 

Kontakt os gennem nedenstående oplysninger og lad os tage en snak om jeres muligheder! Betingelser og mulige svar på dine spørgsmål kan læses her, eller ordnes på et gratis og uforpligtende møde.

 

KONSULENTER


Lelo Shalby

E-mail: shalby@customweddings.dk

Tlf.: +45 242 639 94
 

Nick Bo Meldgaard

E-mail: meldgaard@customfellas.com

Tlf.: +45 312 379 18


Sasan Askari

E-mail: askari@customweddings.dk

Tlf.: +45 314 916 00

 

ADRESSE

Custom Fellas ApS
Hostrups Have 35, st. tv.
1954 Frederiksberg C

OBS! Kontakt os per tlf, hvis vi ikke er hjemme.

SPØRGSMÅL?

info@customweddings.dk
Tlf 1: +45 242 639 94
Tlf 2: +45 314 916 00